Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

Le Fa'aoga Fa'ataula'i o le Fa'ase'e Fa'ailoga i luga o le Fa'aaliga Fa'aoloa Pepa

Ua 10 tausaga talu ona ou ulufale atu i le pisinisi fa'atau pepa fa'aaliga pos i le 2011. I nei 10 tausaga, ua fa'atinoina e le fa'alapotopotoga fa'apitoa a Saina le tele o mea fa'atekonolosi.O le fausaga ua suia mai le lavelave i le faigofie, ua suia le sitaili mai le nofofua i le mauoa, ma ua suia mea mai le pepa malo i le KT laupapa, o vaega laiti o loʻo faʻaaogaina i luga o le faʻaaliga faʻaalia e mai le leai o se mea.O le asō o le a tatou talanoaina le galuega faʻapitoa a le vaega itiiti o le palasitika palasitika i luga o le fata faʻaaliga.
Muamua, fa'amolemole mulimuli i le ata o lo'o i lalo ina ia e iloa ai po'o le a le fa'ase'e fa'ase'e.

src=http___i04.c.aliimg.com_img_ibank_2012_083_286_727682380_1265056013.jpg&refer=http___i04.c.aliimg

E pei ona mafai ona e vaʻai i le ata o loʻo i luga, o le faʻaseʻe faʻapipiʻi e aofia ai vaega e lua, o le tasi o kilipa ma le isi o le faʻaseʻe faʻamau.O kilipa e faʻapipiʻi i itu e lua o le fata o le fata faʻaaliga, ma faʻapipiʻi faʻamau i totonu o le pito i totonu o itu e lua o le fata faʻaaliga, e fetaui ma le tulaga o le faʻamau i luga o fata faʻaaliga taʻitasi.
Pe a faʻaaogaina faʻamau faʻasolo, e manaʻomia ona faʻapipiʻi uma fata o le fata faʻaaliga ma faʻapipiʻi lelei i luga o le pito i tua o le fata faʻaaliga. itu i totonu o faʻamau faʻapipiʻi i itu uma e lua o le fata faʻaaliga. O le aʻafiaga faʻapipiʻi e faʻapea:

pop-up-cardboard-faaaliga-1
Atonu e popole nisi tagata, pe o le a lava le malosi o le tulaga fa'aali i le na'o le fa'alagolago i le fa'ase'ese'esega?E mafai ona mamafa le mamafa?Lalo picute o le tali.

faigofie-i-fa'apipi'i-pepa-fa'aali-1
E mafai ona iloa o lenei fata faʻaaliga e tumu i fagu Coco Cola poʻo Tins, ma o le meainu e fai si mamafa, o lea e mafai ai ona tatou maua se tali mautinoa i popolega e uiga i le mausali o le faʻaaliga muamua.

O le mea moni, o nisi tagata faʻatau o loʻo sili atu ona popole pe o le a nutimomoia le fata faʻaaliga pe a tuʻuina se mea mamafa mo se taimi umi.I lenei tulaga, o loʻo i ai isi a matou fofo, o le faʻaopoopoina o paipa uʻamea i lalo o vaega taʻitasi o pusa.E tusa ai ma le mamafa o oloa o loʻo tuʻuina i luga o laulau taʻitasi, e mafai ona tatou filifili e faʻaopoopo se tasi pe lua paipa uʻamea e fesoasoani e lagolago le mamafa o oloa.
Fata fa'aali fa'ailoga fa'ailoga fa'asoloe sili ona lauiloa i tagata faʻatau i aso nei ona e faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻapolopolo taimi.

 

 

 


Taimi meli: Iul-14-2021