Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

O Fa'aaogāga o Fa'aaliga Fa'asalalau i luga ole Fa'alauiloa CD/DVD

Pe a talanoa e uiga i le Cardboard Display, ou te manatu o se tasi o mea sili ona lelei e mafai ona tatou faʻavasegaina sitaili eseese e tusa ai ma oloa eseese, ma o le fausaga e mafai ona suia i taimi uma e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.O aso nei matou te fia talanoaina le fa'aogaina o tulaga fa'aaliga pepa i le fa'aaliaina o oloa CD.
Talu ai ona o le CD lava ia e laʻititi ma manifinifi i le mafiafia, e le mafai ona tu naʻo ia, o lea e masani ai ona matou mamanuina se fausaga ma se laupapa pito i tua poʻo se vaeluaga, ina ia mafai ona tuʻu saʻo le CD ma faʻalagolago i le laupapa pito i tua.O le laupapa pito i tua e mafai ona faia ia i ai se faʻaoga, ina ia le paʻu i lalo oloa CD pe a tuʻuina i totonu.

Faʻavae i luga o lenei mea, e mafai ona tatou faia le faʻaaliga CD e tu ese mai le Folafola Faʻaaliga, Pallet Faʻaaliga ma Counter Top Faʻaaliga ituaiga.

Ituaiga 1. Folafola Tu'u CD Fa'aaliga

H1107534cc56647ccb3eecd5f7a9ef4f26

O lenei fata fa'aaliga CD o lo'o tu i luga o le fola o lo'o faia i se sitaili tafatolu fa'atasi ai ma panels itu, o le pito i luga o se fausaga fa'atasi ai ma se fa'ailoga pito i luma, ma o le vaega pito i lalo o se fausaga fa'apipi'i, lea e fa'atamaoaigaina ai auala fa'aali o le fata fa'aaliga.O le pito i lalo o loʻo i ai le 3 faʻavae, ma le pito i luga o loʻo i ai le 4 tiers.

Ituaiga 2. CD Pallet Fa'aaliga

1594280154722296.jpg

O lenei afa seti o fa'aputuga fa'aaliga CD ua fa'apitoa mo supamaketi Wal-Mart.E le pei o le fata fa'aaliga o lo'o tu i luga o le fola talu ai, o le mea lea na faia i se fausaga lattice, ma se laina o CD na tu'uina i lattice ta'itasi, ma o le afa pito i lalo o le lattice e mafua mai i le pito i tua.O lo'o sa'o, o lea e fa'apipi'i ai se pepa fa'apipi'i pe a uma ona fa'apipi'i e puipuia ai le CD mai le pa'u i luma pe a uma ona tu'u.O sea fausaga lattice e mafai ona faʻaleleia ai le faʻatinoina o uta o fata faʻaaliga pepa lapopoa.

Ituaiga 3. CD Counter Top Fa'aaliga

CD Counter Top Fa'aaliga

E fai foi le CD Counter Top Display i sela e fetaui ma le CD, ma apefai i luga o fata, ina ia mafai ona matamata uma CD i luma o le vaai.E mafai ona tatou faia i le 2*2, 3*3 po o le 2*3 sela.E fa'alagolago lea i mana'oga o tagata fa'atau.

O nei ituaiga uma o POP Display Stands e mafai foʻi ona faʻaoga mo tusi, mekasini, kata faʻafeiloaʻi, poʻo tusi tusi.Na'o le ta'u mai ia i matou o lau oloa tele ma le aofa'i e te mana'o e fa'aali i iunite ta'itasi.O le a matou fa'avasegaina.

 

 

 

 

 

 

 


Taimi meli: Aukuso-12-2021