Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!

O ituaiga masani o pusa meaalofa

Faatasi ai ma le atinaʻeina ma le faʻafouina o tekinolosi ma meafaigaluega, o le gaosiga o le gaosiga o pusa meaalofa pusa ua faʻatautaia e le tele ma le tele o atinaʻe.O le faʻaaogaina o tekinolosi fou ua faʻaleleia atili ai le lelei o le gaosiga.O meafaigaluega fou ua faasolosolo malie lava ona suia le faagaioiina o le tusi lesona.O le fa'aleleia o meafaigaluega ua fa'aleleia atili ai le lelei o oloa.
E eseese ituaiga o pusa meaalofa.Mai le fausaga, o loʻo i ai foliga tuʻufaʻatasia pito i luga ma lalo o le lagi ma le lalolagi tapuni, pusa pusa tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi, agavale ma taumatau tatala ma tapuni sitaili, ma sitaili tusi tuufaatasia afifi.O nei ituaiga ua faataatia ai le faavae mo le pusa meaalofa.Le fausaga faavae.I lalo o le faʻavae faʻavae faʻavae, ua faia e le au faʻataʻitaʻiga faʻailoga pusa e fesuisuiaʻi ma faʻapipiʻi ofu faaipoipo malulu mo le afifiina o oloa.O le asō o le a ou tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga o foliga masani pusa ma igoa:
1. Pusa e pei o se tusi: E iai se atigi paʻu pito i fafo ma se pusa i totonu.O le atigi pa'u e fa'ata'amilo i totonu o le atigipusa.O le pito i lalo o le pusa i totonu ma le puipui pito i tua o loʻo faʻapipiʻi i itu uma e lua o le atigi paʻu.E mafai ona tatala le pito i luga o le ufiufi pito i luga, ma foliga foliga tutusa.O se tusi malo.

2. Lagi ma le lalolagi pusa ufiufi: E aofia ai se pusa ufiufi ma se pusa pito i lalo, lea e masani ona faaaoga mo buckling le pito i luga ma le pito i lalo.

3. Pusa faitotoa lua: E aofia ai se pusa i fafo agavale ma se pusa taumatau pito i fafo.O lo'o i ai se atigipusa i totonu i totonu, ma le agavale ma le taumatau pito i fafo pusa e tutusa.

4. Pusa fa'atusa fatu: O le atigipusa e pei o se fatu fatu, e tele lava i le lagi ma le lalolagi tapuni pusa fausaga.

5. Fa'aofiina le pito i luga o le lalolagi pusa ufiufi: E aofia ai se pusa ufiufi ma se pusa pito i lalo.Ole tele ole pusa ufiufi ma le pusa pito i lalo e tutusa.O itu e fa o le pusa pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina i mea faʻapipiʻi tutusa maualuga, ina ia le faʻapipiʻi le pusa ma le pusa pito i lalo.

6. Pusa pusa: o se ituaiga pusa faʻatasi ma galuega faʻapipiʻi, e matua faigofie lava le tatalaina o le pusa pusa pe a faʻaaogaina.

 

7. Pusa paʻu: O se pusa avanoa e faia i le MDF, ma PU mea faʻapipiʻi i fafo o le avanoa, e foliga mai o se pusa paʻu.

8. Pusa lapotopoto: O le foliga o le pusa o se liʻo atoatoa poʻo se ellipse, ma o le tele o le fausaga o le pusa ma le lagi ma le lalolagi.

9. Pusa Hexagonal/octagonal/polygonal: O le foliga o le pusa o se foliga hexagonal, e tele lava i le lagi ma le lalolagi faʻapipiʻi fausaga.

10. Pusa iila: O se pusa faʻapipiʻi i le ie mamoe, e eseese fausaga ma foliga, ma o le tele o mea i totonu o laupapa efuefu.

11. Pusa faʻamalama: Tatala le faʻamalama manaʻomia i le tasi poʻo le sili atu itu o le pusa, ma faapipii manino PET ma isi mea i totonu e faʻaalia atoatoa ai faʻamatalaga o mea o loʻo i totonu.

12. Pusa laupapa mama: O le atigipusa e faia i laupapa malo mama, ma o le pito i luga e tele lava ina valiina ma faʻalelei.O lo'o iai fo'i atigipusa la'au mama e le lanu.

13. Pusa gaugau: O le laupapa lanu efuefu e faʻaaogaina e fai ma auivi, ma pepa faʻapipiʻi poʻo isi pepa e faʻaaogaina mo le faapipiiina.O le laupapa lanu efuefu e tuu i se mamao patino i le tulaga punou.

14. Pusa Clamshell: O se tu'ufa'atasiga o le pusa fa'apipi'i lalolagi ma le pusa fa'apipi'i pito i luga o le lalolagi.O le eseesega o le pito i tua o le atigipusa o loʻo faʻapipiʻi i pepa solo, e mafai ona tatala ma tapuni saoloto.

15. Pusa laupapa laquered: O le pusa avanoa e faia i le laupapa mafiafia, fa'ailo ma fa'alelei i vali maualuga.O le maaa o le vali, faʻata susulu, faʻailo, ma isi mea e maualuga manaʻoga.O le lanu o le pito i luga o le pusa e susulu, susulu ma mata-mata.

 

O loʻo i luga o ituaiga masani o pusa afifi.


Taimi meli: Me-31-2021